Zelf een startpagina beheren

Wil jij zelf een pagina beheren? Startpagina heeft ruim 6.000 pagina's met linkverzamelingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Allen onderhouden door enthousiaste partners met een speciale belangstelling voor het onderwerp.

Bij het beheer van de pagina's staat de bezoeker centraal. Het belangrijkste doel is het maken van een heldere, relevante pagina door het aanbieden van links naar actuele en relevante websites over het onderwerp. Een goede manier om de actualiteit en relevantie van een themapagina te meten, is het gemiddeld aantal links dat een bezoeker op de pagina aanklikt. Een tweede belangrijke pijler voor goed beheer is dat de beheerder snel reageert op e-mails van bezoekers met vragen of tips voor sites die relevant zijn voor de pagina.

Ben jij geboeid door een specifiek onderwerp en wil je daar een pagina over starten, dan kun je hier je aanvraag indienen. Bestaat er over het onderwerp van jouw interesse nog geen startpagina, dan krijg je het volgende scherm meer informatie over de aanvraag en het onderhouden van de pagina.

Welke pagina wil je beheren ?