Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Er is een site waarop alle argumenten van creationisten tegen evolutie worden ontzenuwd. Welke site is dat ?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik heb zelf al het antwoord gevonden. Een fantastische site vind ik. Met deze antwoorden blijven de creationisten nergens meer.... LOL

http://www.talkorigins.org/indexcc/

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Biologie
2.7K
amigo
12 jaar geleden
kun je de vraag ook wel sluiten, toch?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

De pharyngula blog lijkt me de beste start, maar wel in het engels. In Nederland is het niet zo een issue, dus ik zou niet zo snel een goede nederlandse site weten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
http://www.bible-science.info/ned/boek-schepping-of-evolutie/index
http://www.dutchcreationscience.com/wie-zijn-wij
http://www.verzwegenwetenschap.nl/
http://www.schepperenzoon.nl/05-oud.html

maar veel creationisten zeggen ook niet dat de evolutie niet kan. Maar dat hij erg onwaarschijnlijk is. Er zijn eerst twee deeltjes tegen elkaar gekomen om de aarde te vormen. En vervolgens word anorganisch materiaal organisch materiaal. (dit deel is NIET bewezen)
en vervolgens groeit uit een eencellige de mens.

Natuurlijk zijn er allemaal weerwoorden, komen er waarschijnlijk ook op dit antwoord. Maar feit is gewoon dat evolutie gekoppeld is aan toeval. Het Christendom is dat niet, en het levende bewijs is voelbaar op sommige momenten. (jammer genoeg lang niet op alle momenten)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik neem aan dat er een vuiltje in uw oog zat (wellicht veroorzaakt door een fladderende vlinder ergens in China?), toen u die 4 links toevoegde. Lees de vraag nog eens rustig over. Mijn 'minnetje' betreft dus de links waar niet om is gevraagd, en deze toelichting dient dus OP GEEN ENKELE MANIER opgevat te worden als een reactie op uw antwoord!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding