Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

9 maanden al duizelig, veel testen al gehad. kan dit geen ijzer tekort zijn?

Ben al onder de mri-scan geweest, bloedonderzoek, testen op bloedarmoede en een fysiotherapie. Niks helpt. Kan het zijn dat ik al 9 maanden ijzer te kort heb? In het begin was het erg lastig om dingen te doen door de duizeligheid nu weet ik hoe ik er mee om moet gaab maar het blijft vaak vervelend. De huisarts stuurt me alleen maar naar huis omdat hij het niet weet, dus zal ik zelf maar op onderzoek uitgaan en daarmee langs de huisarts gaan. Iemand een idee of het kan dat ik ijzer te kort heb? Of kan het aan mijn ogen liggen?ik heb een bril op goede sterkte, dit helpt niet.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
1.5K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Hebben ze bij het bloedonderzoek niet je ijzergehalte bekeken dan?!!
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Zijn ook je evenwichtsorganen gecontroleerd?
Kijk maar eens bij: http://www.youtube.com/watch?v=verrR-KGQok&feature=em-uploademail

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Ijzertekort is hetzelfde als bloedarmoede. En als je bloed onderzocht is, is daar vast wel naar gekeken. Te hoge of lage bloeddruk zou ook kunnen maar volgens mij zijn dat standaardonderzoeken die eerst gedaan worden. Misschien een second opinion bvij een andere dokter
(Lees meer...)
10 jaar geleden
Ken dit maar al te goed. Uiteindelijk doorverwezen maar het Duizelingscentrum in Ede en een hele dag onderzoeken gehad meteen ook de uitslag. Bij mij was het evenwichtsstoornis door een virus infectie. Er zijn meer Duizelingscentra, o.a. In het AMC in Amsterdam. Sta op een verwijzing. Mijn huisarts en ook de kno arts wisten er ook geen raad mee!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Misschien is een bezoekje aan een messoloog iets, die kan meridianen doormeten door het hele lichaam en kunnen vaak al snel zien wat de oorzaak kan zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
als je tabletten van de dokter krijgt, bijv bloedverdunners of voor je hart. lees dan heel goed de bijsluiter, want dat zou de oorzaak kunnen zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding