Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Italiaanse produkten?

Iemand enig idee waar je in Utrecht of directe omgeving originele Salami's en kazen kan kopen? Geen supermarkt rommel of imitatie.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
1.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De beste Italiaanse delicatessen-winkel in Utrecht is de Bigoli

Bigoli
Schoutenstraat 5-7, Utrecht
030-236 88 48
Eigenaresse Selma Kuipers verkoopt alles wat lekker is uit het Middellandse-Zeegebied, met Italië als hoofdmoot. Onder meer: noga uit Sardinië, Toscaanse olijfolie uit het vat en verse kruiden. 'Niet van die zielige takjes die een vermogen kosten, maar flinke bossen.' De winkel heeft een uitgebreid assortiment kazen en vleeswaren. Ook voor een lekkere wijn ben je hier aan het goede adres. Befaamd in Utrecht zijn de diverse belegde broodjes, die in het aangrenzende pand worden verkocht. Vooral de 'classics' zijn 'niet aan te slepen': nummer een met mozzarella, tomaat en basilicum, nummer twee met verse roomkaas en rauwe ham. Open: di, woe, vr 10-18 uur; do 10-21 uur, za 10-17 uur. Broodjeswinkel di-za 10-17, ma 12-17.

Geregeld broodjes gekocht, echt heerlijk. Een huisgenoot heeft daar gewerkt en nam de lekkerste etenswaren mee naar huis. Echt een aanrader!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Puik, ga zaterdag kijken.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding