Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (7)

past niet binnen de richtlijnen van de site
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Waarommmm .. dan niet? mogelijk spelfout gemaakt :-)
Ga naar de site, dan naar help, en lees de richtlijnen.
GV is bedoeld voor kennisvermeerdering, niet als forum om meningen te inventariseren. En daarom mag het dus niet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Omdat dit geen 'forum' is, maar een vraag antwoord site ;)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Omdat het geven van een mening sinds de iPhone-applicatie meestal maar bestaat uit één woord. Er wordt zelden aangegeven wat de reden is dat men die mening heeft, dus kan niemand er wat van leren. Als je dan een rij "antwoorden" hebt met twintig woorden (waarbij dan vaak ook nog meerdere keren hetzelfde woord is ingevuld), wat heb je daar dan aan? Helemaal niets. Dat is totaal nutteloos. Dan kan je beter naar een chatsite gaan en daar een soort enquête beginnen: A, B of C? Om dan te kunnen turven voor welke optie het meest gekozen wordt. Moet je zelf weten wat jij daar aan hebt. Maar op een kennisvraagbaak als Goeie Vraag kunnen zulke "vragen" niet. Hopelijk wordt het hiermee voor velen duidelijk.....
(Lees meer...)
Amadea
13 jaar geleden
Ik heb nog niet zo lang geleden een vraag gesteld, die over een mening ging. (Helaas, wist ik toen niet dat, dat tegen de richtlijnen was) Maar ik kreeg dit van GV:

Het moderatie-team heeft de volgende uitleg gegeven: Door de zin: "Is de moderne mens teveel afgedwaald van de natuur ?" is het een vraag naar de persoonlijke visie van andere gebruikers. Er is dan geen objectief eensluidend antwoord op te geven. Hierdoor zal de vraag verzanden in een soort discussie hetgeen niet is toegestaan op Goeievraag.nl.

Mvg,
[-Mirella.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik snap de richtlijn van GV.
Toch zie je soms hele discussies. Vaak echt wel interessant. Dus dat is niet de hele verklaring.

Laatst stelde iemand de vraag 'Waarom zeuren mensen tegenwoordig zo?' Die vraag werd verwijderd en even later werd dezelfde vraag opnieuw gesteld maar nu met een hele duidelijke toelichting: de vrager wil gewoon weten wat daar achter zit - was dat vroeger ook zo?

Prima vraag, lijkt me. Maar wordt toch niet toegestaan.

Ook de vraag van Mirella "Is de moderne mens teveel afgedwaald van de natuur ?"

Hoe zou je dit dan anders moeten formuleren?
Zou het moderatieteam niet moeten helpen met het formuleren van een goede vraag?
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dat de vraag op zich interessant is, is geen garantie dat ie kennisvermeerderend is. Sommige vragen kunnen alleen 'ik vind...'-antwoorden opleveren en zijn dan dus meningsvragen, die niet toegestaan zijn.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dat klopt wel. Maar gelet op de vele mening-reacties, is dat nauwelijks een argument. Jouw reactie is ook geen kennisvermeerdering maar helpt mij wel mijn punt te verduidelijken. Dat is ook veel waard. Mijn punt is trouwens dat het nog niet zo gemakkelijk is om de juiste soort vraag te stellen. Zou je vragenstellers daar niet mee moeten helpen in plaats van ze af te straffen: fout, dat mag niet, dat zijn de regels..!
Eigenlijk heel simpel, maar ik kan wel begrip tonen dat je deze vraag stelt!

Je krijgt nooit een goed antwoord als je allemaal meningen hebt, omdat iedereen zijn of haar mening anders is. Ik bedoel maar: een mening is iets persoonlijks. Een mening is ook geen feit, dus een vraag kan niet worden beantwoord mede omdat de antwoorder niet weet wat jouw mening is. Meestal weet je zelf het antwoord wel op een meningsvraag? Eigenlijk is een meningsvraag gewoon een soort stelling, waar je mee eens bent of mee oneens. Zulk soort dingen zijn voor een forum.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding