Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe komt het dat mijn toetsenbord niet meer werkt, nadat ik er een tijdje mee gewerkt heb?

Wanneer ik een tijdje (meestal een halfuur) met mijn toetsenbord van mijn pc gewerkt heb, doet deze ineens niks meer. Wanneer ik het kabeltje losmaak en weer opnieuw inplug, doet deze het weer. Weer een halfuurtje en dan begint het opnieuw.

Amadea
6 jaar geleden
Zou er een batterijtje in dat toetsenbord kunnen zitten?
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Nee, kennelijk is het een USB-toetsenbord.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Probeer eens een andere USB-poort, liefst aan de andere kant van de computer. Dus aan de voorkant als je nu achterop gebruikt of andersom. Kan dat niet, probeer het dan op een heel andere computer. Heb je daar hetzelfde probleem, dan ben je toe aan een nieuw toetsenbord. Kennelijk is er iets mis met dit exemplaar waardoor hij stopt te werken. Reparatie is niet mogelijk.
Doet dit keyboard het op een andere PC wel goed, dan is er iets mis met één of meer van je USB poorten. Kijk of er zijn die wel goed werken, gebruik die dan. Zijn die er niet of heb je tekort, koop dan een USB-uitbreidingskaart en/of een USB-hub om voldoende werkende poorten te krijgen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding