Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Word je van (kick)boksen sterk?

En krijg je van alle oefeningen ook spieren of verbrand je de spieren door de intensieve duursport? Want kickbokser als Badr Hard zijn best breed en gespierd komt dat door de kickboks trainingen of zit hij naast de training ook nog uren in de sportschool? Ik weet dat je geen bodybuilder wordt van boksen maar je zou er toch wel (redelijk) grote armen mee kunnen krijgen als je goed eet en goed rust en ongeveer 4x in de week gaat boksen? En hebben jullie misschien nog tips om een goede bokser te worden qua trainingen enzo?

Alvast bedankt!

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
3.1K
Ritsuka
8 jaar geleden
Hel veel eten voor spieropbouw
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Mijn dochter doet aan kickboksen, zij heeft redelijk wat spieren, maar ziet er niet uit als een bodybuilder. Zij doet dit om een goede conditie te behouden en dat werkt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Spieren worden als een van de laatste onderdelen ''verbrand''. Dit gebeurd alleen als het lichaam geen reserves meer heeft (denk aan vet). Door goede voeding en afwisselende oefeningen zal je zeker gespierd worden van kickboksen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding