Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe tv kijken op slaapkamer?

Ik wil graag tv in mijn slaapkamer, heb een alles-in-1 pakket van KPN met 2 decoders, maar deze zijn allebei al in gebruik. Gevraagd om een derde maar dat mag niet, toen kreeg ik digitenne, maar hier hebben wij geen goed digitenne signaal.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.1K
dudemeister
8 jaar geleden
met glasvezel abo kun je tot 6 zenders hebben in je netwerk

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Er zijn nog twee manieren. Je kunt een splitter gebruiken ná een decoder, maar dan krijg je alleen die zender die uit die decoder komt (je kunt zelf niet van zender wisselen), óf je neemt er een abonnement bij, waardoor je recht hebt op nog twee decoders.
(Lees meer...)
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Nee, is niet helemaal juist. Hij krijgt max 2 decoders omdat z'n internet snelheid niet meer dan 2 toelaat. ( 30Mbit abbo?) Per decoder wordt 11Mbit gereserveerd wanneer je deze aanzet. Dus blijft er netto weinig over voor de rest wanneer twee decoders aanstaan. Hij moet indien mogelijk upgraden naar VDSL, en dan haalt hij hopelijk >40Mbit waarmee een derde decoder mogelijk wordt....
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Ik neem aan dat de decoders niet via de gewone internetsnelheid gaan? Dat zou erg oneerlijk zijn tegenover de klanten...
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
ook bij vdsl krijg je maar 2 decoders, dan zul je over moeten stappen op een glasvezel pakket dan zijn meer dan 2 decoders mogelijk. per decoder wordt trouwens maar 8 Mbit gereserveerd voor HD beeld.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding