Weet iemand waar je gratis Nintendo DS-spellen kunt downloaden voor op een Ez Flash kaartje?

Eerder had ik sites waarop ik spellen kon downloaden en die op mijn ds-kaartje kon zetten en dan spellen kon spelen. Maar nu zijn die sites geblokkeerd en kan het niet meer gratis. Weet iemand op welke sites je wel nog gratis Nintendo Ds-spellen kunt downloaden?

Weet jij het antwoord?

/2500

volgens mij bij FTD .

www.isohunt.com

http://www.coolrom.com Zeer handig. Snelle downloads. en meer dan 8 gig aan spellejtes;)

http://www.emuparadise.org/Nintendo_DS_ROMs/32

De beste site zonder virussen: rom-freaks.net Is wel een Duitse dus vandaar dat je regelmatig Duits commentaar van anderen zult tegen komen. Maar de site is in het Engels! De plaatjes van de spellen zijn af en toe omgewisseld. Niet te veel op letten. roms43.com heeft een lijst met plaatjes van de voorkant van het spel. Erg handig zodat je weet hoe het er ongeveer uitziet. Maar het heeft heel veel minder spellen dan rom-freaks. Misschien doordat ze er later mee zijn begonnen. Op beide sites hoef je je niet te registreren en is het 100% virusvrij, ook al scan ik wel altijd. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. :) En download het niet van ongure sites! Toegevoegd na 10 uur: Op beide sites zijn meerdere soorten roms te vinden. PSP, Gamecube, Wii, PS2 etc. Het zijn zover ik weet .zip bestanden die je eerst moet uitpakken. Maar tegenwoordig heeft bijna iedereen wel winzip of iets dat daar op lijkt.

Bronnen:
www.rom-freaks.net
www.roms43.com

Dat kan via ThePirateBay.Org. Daar zoek je je spel dat je wilt downloaden en dan moet je wel eerst uTorrent downloaden en dan klik je op: ''download deze torrent'' en dan komt hij in je uTorrent. Dan kopieer je hem naar je kaartje. Simpel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100