Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe heet Takkie (van Jip en Janneke) in het Spaans en in het Frans?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
6.4K
Amadea
8 jaar geleden
Jip en Janneke is vertaald in het Chinees, Duits, Engels, Estisch, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Ivriet, Japans, Latijn, Perzisch, Pools, Russisch, Sloveens, Spaans, Turks, Twents, en Vietnamees. Een Franse vertaling van Takkie is daarom niet te geven, want er bestaat geen Franse versie van. In het Spaans heten de kinderen "Mila y Yaco", maar meer is er helaas echt niet over te vinden. Hopelijk is er iemand actief op Goeie Vraag die een exemplaar van deze vertaling heeft om het ons te kunnen vertellen... http://www.annie-mg.com/default.asp?path=xvdt3jz5
http://catalogo.bne.es/uhtbin/cgisirsi/x/0/0/5/?searchdata1=434570870

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

In het Spaans :
"Jip y Janneke, conocidos también como Mila y Yaco, es la más popular y ... Sus acompañantes, el gato Siepie y el perro salchicha Takkie" (Ik moet wel lachen om het worst-hondje ;-) )

Takkie dus, en de poes gewoon Siepie. En Jip en Janneke Mila y Yaco

In het Frans kan ik je niet vertellen, want geloof het of niet. Jip en Janneke is nooit vertaald in het Frans, alleen in het Chinees, Duits, Engels, Estisch, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Ivriet, Japans, Latijn, Perzisch, Pools, Russisch, Sloveens, Spaans, Turks, Twents en Vietnamees.

http://www.annie-mg.com/default.asp?path=xvdt3jz5
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Hoe wou je in het Frans jip-en-janneketaal erin krijgen... dat gaat dus niet, vandaar...!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding