Ik wil vegetarische rijstburgers maken... Wie helpt me even???
Beste mensen
Ik heb een recept gevonden maar bij de ingrediënten staat er niet exact bij hoeveel men exact van elk voedingsmiddelen zouden moeten gebruiken, zie even hieronder dat recept:
http://www.smulweb.nl/recepten/548147/Mijn-rijstburgers-met-groente
Ik heb zilvervliesrijst liggen van het merk Bosto die in zo'n handige builtjes verpakt zijn (125gr).
Na het koken weegt dit meestal 275gr...
Vraag 1) Dus als men er van uitgaan dat ik 275gr gekookte
zilvervliesrijst zal hebben, hoeveel (gram) paneermeel moet ik (of zou ik) er dan nog bij moeten doen?
Vraag 2) Hoeveel ei(eren) zou ik het best gebruiken bij 275gr bereide zilvervliesrijst?
Vraag 3) Kan ik in plaats van paneermeel ook bruine rijstmeel gebruiken?
Kort gezegd zou mijn ingrediënten er dan zo uitzien:
* 275gr gekookte (daarna afgekoelde) zilvervliesrijst
* x-aantal ei(eren)
* x-aantal gram bruine rijstmeel (als rijstmeel ook goed is i.p.v. paneermeel?)
* gedroogde knoflookpoeder, uien (ajuin)poeder, venkel- en kaneelpoeder
* in klein gesneden stukjes verse rode paprika en uien (ajuin)
* Ikzelf wil er persoonlijk ook bruine (zilvervlies)rijst proteïne poeder erbij doen om zo een eiwitrijke burger te maken :)
Oké, zo ziet mijn ingrediëntenlijst er (voorlopig?) uit, dus ik vraag mij af of het er goed uitziet om al deze zaken in de oven te bakken?
En als ik ook nog een antwoord op mijn 3 vragen zou kunnen krijgen zal ik jullie heel erg dankbaar zijn
Extra tips en adviezen zijn uiteraard welkom...
En dan denk jij aan een recept voor rijstburgers?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.