Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik puur perziksap kopen.?

Geen mix.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Dranken
6K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
je kan het ook net zo goed zelf maken gewoon perziken kopen en je hebt zeker wel een sinasappels perser wel thuis en je doet de pit eruit en doet hem in de perser dat is pas makelijk

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Volgens ene Nynke Dekker op dit forum http://board.borstvoeden.nl/index.php?topic=6709.5;wap2 (onderaan) is er bij de Lidl puur perziksap te koop.

Ik weet echter niet van wanneer dit bericht op dit forum is en of de informatie nog actueel is.

Toegevoegd na 4 minuten:
Deze link http://board.borstvoeden.nl/index.php?topic=6709 werkt beter. Daarop is te zien dat het bericht van Nynke Dekker van 22 december 2009 is.

"Als ze een ander sapje wil drinken, bij de lidl hebben ze druivensap die echt lekker is.... Maar ze hebben daar ook puur perziksap bijvoorbeeld. De meeste vruchtensappen zijn vermengd met appel en/of sinaasappel/citrus"

Toegevoegd na 2 uur:
Op 24 april 2011 schrijft Nynke Dekker op hetzelfde forum opnieuw over het perziksap bij de Lidl: "Maareh... wist je dat de Lidl pure sappen heeft? We drinken hier vaak druivensap, ananassap, perensap en perziksap en Renée vindt het heerlijk om af te kunnen wisselen!"

http://board.borstvoeden.nl/index.php?topic=7339.65

Dus toen was het ook nog verkrijgbaar bij de Lidl.
(Lees meer...)
10 jaar geleden
Je kan pure perziksap vaak bij een biowinkel halen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding