Naar welke zender kan ik nu luisteren nu Arrow Classic Rock uit de lucht is?

Ik bedoel: welke zender heeft ongeveer dezelfde muziek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Lala; Ik mis Arrow Classic Rock ook zo. Net als City FM, die ongeveer dezelfde soort ouwelullenrock draaide; heerlijke zenders waren dat. Veronica komt er een beetje bij in de buurt: veel 80's en 90's. Zal die 100% NL ook eens opzoeken.

100% NL

Zolang je niet afhankelijk bent van een FM-radio zou ik zeggen: Kinkfm. Dit zijn de wat ruigere nummers van dit moment. Anders is Veronica qua muziekstijl redelijk gelijk met Arrow.

Bronnen:
http://www.kinkfm.com/

Ik vind dat 3FM altijd goeie alternatieve muziek heeft en anders kan je altijd nog terecht bij Radio Veronica!

Via internet kun je Kink Aardschok FM eens proberen. En via de digitale radio (onder meer van UPC, heb je een andere provider, moet je die uiteraard even vragen) krijg je ook een paar lekkere rock- en metalzenders!

Arrow kun je wel nog beluisteren via internet. Maar over de ether is er helaas geen echte gelijkwaardige zender meer. Hier in de buurt van Brunssum kunnen we wel nog cncr ontvangen. Dat is het lokale radiostation van de Afnor (Amerikaanse Leger)

city fm, de platen die ze draaien zijn bijna hetzelfde als op arrow, maar die zender is alleen in noord nederland te ontvangen

Bronnen:
http://www.cityfm.nl/

Radio Veronica heeft de functie van Arrow overgenomen voor mij..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100