Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik wil graag een liedje spelen op de viool (zie omschrijving)

Ik wil graag het liedje: f*king perfect op de viool spelen maar ik kan de muzieknoten nergens vinden, weet iemand (op de computer) een link waar deze muzieknoten op staan?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Muziek
936
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Kom op ik wil echt dat liedje spelen op de viool, iemand moet het toch weten?
Amadea
12 jaar geleden
Geduld is een schone zaak! Bovendien heb je geen trefwoord(en) aan je vraag toegevoegd, dus hij was mij nog niet onder ogen gekomen.... Je boft nog dat ie is blijven staan, want de voorgeschreven vraag in de eerste regel staat er ook niet!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Een bewerking voor viool kan ik er niet van vinden, maar wel gewoon de bladmuziek voor zang en piano met gitaarakkoorden. Die kan je bestellen bij http://www.scribd.com/doc/48747783/47483703-Pink-Fuckin-Perfect-piano-sheet-music
Er is ook een pianoversie te downloaden via http://www.scribd.com/doc/48747783/47483703-Pink-Fuckin-Perfect-piano-sheet-music. Van beide versies kan je de bovenste partij op de viool spelen.
(Lees meer...)
Amadea
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding