Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Oud als in CRT-oud? Dus de diepe blokken of oud als in LCD/platte TV oud? In theorie kan het met allebei, maar is het meestal een gedoe om een CRT aan te sluiten vanwege het gemis van een composiet-uitgang op videokaarten en als je het al aangesloten krijgt heb je een scherm met een bijzonder lage resolutie (640x480).

Als je een (HD-Ready) LCD o.i.d. hebt met VGA, DVI of HDMI input is het allemaal een stuk makkelijker en ben je met de aanschaf van de juiste kabel al een heel eind. De vraag is dan dus welke aansluitingen je op je PC en TV hebt.

Toegevoegd na 41 seconden:
CRT?:

https://www.google.nl/search?q=crt&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uJKVU6iRIYStPNH2gIAD&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1536&bih=880#q=crt+tv&tbm=isch
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
gvrox
9 jaar geleden
Vreemd, die -, die moet gecompenseerd worden. @NYCrusher: achterop kun je altijd zien welk model het is (en welke aansluitingen hij heeft natuurlijk)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
http://static.trustedreviews.com/94/01da66/9677/12173-img2430s.jpg Welke van de ingangen zit op je TV?
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Of kan je zeggen of het wel of niet een CRT bak is. https://www.google.nl/search?q=crt&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uJKVU6iRIYStPNH2gIAD&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1536&bih=880#q=crt+tv&tbm=isch

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding