Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik mijn automatische backup van mijn telefoon terug vinden?

Ik heb een android telefoon. Bij mijn instellingen staat dat hij automatisch een backup maakt. Er staat een gmail account bij. Echter weet ik niet waar ik die backups van mijn telefoon nu terug kan vinden. Stel ik verlies mijn telefoon. Hoe kom ik dan bij alle opgeslagen gegevens, zoals contacten, bestanden en apps?

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
in: Telefoons
6.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Op Google Dashboard kun je exact zien welke gegevens Google van je smartphone heeft opgeslagen. Je moet daarvoor inloggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord waarmee je op je smartphone bent ingelogd:
https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=datasummary&passive=1209600&continue=https://www.google.com/dashboard/?hl%3Dnl&followup=https://www.google.com/dashboard/?hl%3Dnl&hl=nl#identifier
Niet alles wat je op je smartphone zet wordt automatisch door Google opgeslagen. Daarom is het handig continu een volledige back-up te maken met b.v. GCloud:
http://editorial.nl.softonic.com/android-back-ups-maken-van-al-je-contacten-apps-en-instellingen
of andere programma's zoals Dropbox of Mega.
(Lees meer...)
Pieter2011
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding