Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik een programmeur vinden die iPhone app's kan maken?

Wij zijn een commercieel creatief collectief met een investeerder. Er liggen een aantal app's op de plank die we willen uitwerken en ontwikkelenen.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
969

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ben sinds oktober bezig met een iphone apps met een extern bureau "Pars pro Toto" in Gent en één zelfstandig programmeur die de interfaces maakt. Onderscha het niet : veel werk en kotstprijs tussen de 5 en de 8 K euro. Als je je apps dan aan 0,79 ct verkoopt op Itunes moet je nog 30 % aan Apple afstaan.Dus je moet al een heel goed hebben om geld te verdienen. Een ander bureau is 10To1 Software met één apps :OAK. De meest winstgevende apps is momenteel TomTOm Europa à 79,99 euro. Nog een ander bureau is Orbicule uit Leuven : 1 apps Undercover om Macs te traceren. Nog eentje : Netwalk uit Borgerhout en nog een ontwerper : Danny Nys .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
bedankt voor je reactie en je tijd. Misschien leuk om contact te hebben zodat we misschien nog wat kunnen sparren. Ben benieuwd welke apps je ontwikkeld en misschien ken ik ene leuke manier om ze te promoten. Karel van Vugt op facebook.

Andere antwoorden (2)

Er zijn meerdere plekken zoals freelance.nl
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Zie link hieonder
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding