Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

In welk lettertype staat de tekst op dit spandoek in de bijgevoegde foto?

Picture for question
8 jaar geleden
2K
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
BS Mandrax Heavy is het meest gelijkende wat ik heb kunnen vinden: http://www.myfonts.com/fonts/feliciano/bs-mandrax/heavy/
Rutge
8 jaar geleden
ja, had van mij best bij antwoord gemogen. bedankt!
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
De gelijkenis is niet 100%. Vandaar een reactie en geen antwoord.
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Gelijkenis 10o % ga je ook waarschijnlijk niet vinden ; heel wat mensen ontwerpen namelijk ook gewoon hun eigen lettertypes, en die zijn niet altijd openbaar danwel (gratis) te downloaden. En met dit soort logo's is dat zelfs vrij vaak het geval.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Er zijn zo ontzettend veel fonts(lettertypes) dat het bijna onmogelijk is een PRECIES lettertype te vinden, al zijn de standaard lettertypes uit Windows wel wijd en zijd bekend (denk aan Arial, Comic Sans en Times New Roman ; die herkent bijna iedereen op het eerste gezicht).

Dit is een font uit de zogenaamde "shadow" familie. Dus als je een font zoekt dat hier zo veel mogelijk op lijkt, google dan op SHADOW FONT en je krijgt gegarandeerd een heeeleboel sites waar je te kust en te keur vergelijkbare fonts kunt kiezen.

Toegevoegd na 3 minuten:
Deze lijkt er nog het meest op (van wat ik zo snel kan vinden )
Octagonal Block Shadow Font
http://images.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Ftxt.static.1001fonts.net%2Ftxt%2FdHRmLjcyLjAwMDAwMC5VMFlnUVhKamFHVnllU0JDYkdGamF5QlRhR0ZrWldRLC4w%2Fsf-archery-black.shaded.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.1001fonts.com%2Fblocky%2Boctagonal%2Bdrop-shadow-fonts.html&h=79&w=867&tbnid=qo0OSdxI0C-poM%3A&docid=AOv52JKsBsJsXM&itg=1&ei=I2ajV8TMBYuFgAa-t4LQDA&tbm=isch&client=opera&iact=rc&uact=3&dur=5145&page=1&start=0&ndsp=13&ved=0ahUKEwiE6vOpkKjOAhWLAsAKHb6bAMoQMwggKAEwAQ&bih=672&biw=1280

Toegevoegd na 4 minuten:
AAagh foute link ;

http://www.1001fonts.com/blocky+octagonal+drop-shadow-fonts.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding