Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik de site van google openen in de 'klassieke' versie openen in plaats van de 'encrypted' versie?

Wanneer ik google.nl open, opent hij automatisch de https-versie. Aangezien ik hier niet door kan klikken naar bijvoorbeeld Google Maps, vind ik dit geen goede versie.
Ik maak gebruik van Windows 7 met IE9.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Internet
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je zal ooit httpS://(www.)google.nl hebben getyped en doordat dit nu in je historie staat zal bij het intypen van google.nl het worden aangevuld naar httpS://(www.)google.nl
Om dit op te lossen kun je de historie verwijderen en in je browser http://www.google.nl intypen.. dus je typt alles in inclusief http://

Reactie op voorgaande 'antwoord' op je vraag: IE9 is een prima webbrowser en zit standaard al op je pc. Natuurlijk is Google Chrome ook een goede browser maar het gaat hier meer om smaak dan dat IE slecht is (althans de laatste versies).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Je moet ook geen IE gebruiken; een waardeloze browser. Voor dat soort dingen kun je beter Google Chrome gebruiken; dat heeft bij mij althans nog nooit problemen opgeleverd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding